U Audiju su gamu modela A1 proširili i novom verzijom Citycarver, uz najavu da će se ovaj novitet kod evropskih dilera naći od jeseni.

U pitanju je 404 cm dugački hatchback sa 5 vrata, koji je u odnosu na regularni A1 Sportback dobio za 40 mm viši klirens, modifikovano oslanjanje, standardne 16-inčne alu točkove, saćastu prednju masku u mat crnom izdanju, kao i zaštitne elemente na eksterijeru. Kupcima će biti dostupno ukupno devet boja, kao i kontrastni krov u Mythos crnoj ili Manhattan sivoj metalik boji.

U unutrašnjosti se između ostalog ističu digitalna instrument tabla, MMI infotainment sistem, kožni volan i elementi u narandžastoj, bronzanoj ili srebrno-sivoj boji. Zapremina prtljažnika iznosi 335 litara. U opremi mogu da se nađu i adaptivni tempomat, sistem za pomoć pri parkiranju, detekcija pješaka i biciklista, upozorenje na napuštanje kolovozne trake i Bang & Olufsen 3D Premium Sound Sistem od 560 vati. Kao opcija će se nuditi i Dynamic paket, sa Audi drive select sistemom (modovi vožnje su Auto, Dynamic, Efficiency i Individual), crvenim kočionim klještima, podešavajućim amortizerima i alu točkovima do 18 inča.

Na početku prodaje će s pojaviti i izdanje A1 Citycarver Edition One, sa Arrow Gray il Pulse Orange bojom, alu točkovima od 18 inča, crnim elementima na eksterijeru, zatamnjenim svetlima, Edition One natpisom, kontrastnim krovom i retrovizorima, kao i enterijerom sa narandžastim ili sivim detaljima.Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR