Audi je potvrdio da će emitovati 60-sekundnu reklamu u drugoj četvrtini Super Bowla LIII, koji je zakazan za 3. februar.

Ovogodišnja reklama njemačkog proizvođača automobila bit će usmjereno na elektrifikaciju i na brojne Audi e-tron modele, od kojih je najpoznatiji e-tron SUV.

Audi e-tron GT koncept će takođe biti predstavljen, iako još nije u prodaji. Čini se da prikazivanje snimka prikazuje i Audi Elaine koncept ili E-Tron Sportback koncept koji su otkriveni 2017. godine.

“Vraćamo se na najveću reklamnu pozornicu da bi Amerika znala da je električna energija došla u Audi,” izjavio je Loren Angelo, potpredsjednik marketinga za Audi Amerika.

Prošle jeseni, Audi je predstavio svoj prvi potpuno električni proizvodni e-tron SUV, nakon čega je uslijedio debi koncepta e-tron GT na LA Auto Showu, signalizirajući agresivan pritisak na elektrifikaciju. Velika igra je savršena platforma za nastavak zamaha. ”

Kompanije koje žele da emituju reklamu od 30 sekundi tokom Super Bowla obično moraju da se razdvoje sa nešto više od 5 miliona dolara.

Kao što ste vjerovatno već svjesni, Audi e-tron SUV je prvo potpuno električno vozilo u svojoj novoj seriji. SUV će biti praćen produkcijskom verzijom e-tron Sportback-a 2020. godine, a e-tron GT-ova limuzina će uslijediti ubrzo nakon toga. Audi namjerava ponuditi više od 20 potpuno električnih i plug-in hibridnih modela prije 2025. godine.

Pogledajte Audi-jevu kontroverznu reklamu iz 2017. godine Super Bowla.

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR