Prije 25 godina RS2 Avant je prvi put predstavljen javnosti a prema Audiju ovo bi itekako trebalo proslaviti. Dakle povodom 25 godišnjice Audi predstavlja posebni Anniversary paket za seriju RS modela. Prvi RS model je bio Audi 80 RS2 Avant sa 316 KS.

Paket je dostupan za modele TT RS Coupe, RS4 Avant, RS5 Coupe, RS5 Sportback, RS6 Avant i RS7 Sportback, a podrazumjeva posebne dodatke na spoljašnjosti i u unutrašnjosti.

Audi paket opreme “25 Years Of Audi RS” je za sada ponuđen u Njemačkoj i pojedinim evropskim zemljama, a ostaje da se vidi da li će možda kasnije biti na raspolaganju i kupcima van Starog kontinenta.

Ovi modeli mogu da se dobiju u Nogaro Blue, Mythos Black, Nardo Gray ili Glacier White boji, sa posebnim mat aluminijumskim i sjajnim crnim akcentima (crni su između ostalog retrovizori, Audi i RS oznake, zadnji spojler kod TT RS modela).

Takođe, tu su i dvobojni točkovi, crni enterijer sa kožom, alkantarom i Cobalt Blue akcentima, kao i volan sa reperom na 12 sati, patosnice sa “25 Years” logom i projekcija RS loga na asfalt prilikom otvaranja vrata.

Cijene za ovaj paket iznose od 9.350 eura za TT RS Coupe, 10.900 eura za RS4 Avant, RS5 Coupe i RS5 Sportback, kao i 14.500 eura za RS6 Avant i RS7 Sportback.

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR