Dacia Jogger može postati kamper za nešto više od 3,000 maraka

Dacia Jogger jeftini porodični automobil sada se može koristiti i kao jeftini smještaj tokom odmora. Zanima vas?

Dacia je poput savršenog višenamjenskog alata koji stane u vaš džep. S jedne strane, automobili ove marke su jeftini. S druge vizualno atraktivani, pogotovo nove generacije. Svemu tome dodajte povoljnu cijenu, solidnu opremu i pristojne motore. Savršen set?

Moglo bi se reći. Sada, uz ovaj popis, dodajte stavku pod nazivom “kamper”. Dacia Jogger omogućit će vam život u automobilu u sasvim ugodnim uslovima – i to za malo novca.

Dacia Jogger može postati kamper za nešto više od 3,000 KM

Upravo je to iznos koji nove kupce ovog automobila dijeli od mogućnosti spavanja u vlastitom automobilu. Paket iz Dacia InNature asortimana predstavljen je prije nekoliko mjeseci, ali je tek sada ušao u ponudu marke.

Što dobivamo ovdje? Prije svega, drveni okvir od 50 kilograma. Na vrhu je dvostruki madrac dimenzija 130×190 centimetara. Ležeći na njemu imamo 60 cm prostora od krova. Mnogi hoteli kapsule su slični – zato udobnost može biti prihvatljiva.

Ispod kreveta nalaze se ladice u koje možete spremiti stvari korisne u kampu. Hladnjak ili štednjak ovdje nećete naći – ti su artikli preskupi, a Dacijin je cilj bio zadržati nisku cijenu.

Dakle, ako želite kuhati ili spremati razne stvari, morate o svom trošku kupiti štednjak ili hladnjak. Dacia pak nudi praktične zavjese savršeno usklađene s oblikom prozora.

Dacia Jogger se može kombinovati sa šatorom


Ako krevet u autu nije dovoljan, opcija je poseban šator koji se može spojiti na auto. Zahvaljujući tome dobivamo puno više prostora. Iza otvorenog poklopca prtljažnika nalazi se spavaća soba, a preostali prostor bit će savršen za dnevni ili večernji boravak.

Koliko košta takvo zadovoljstvo?

Ako kupite novu Daciu Jogger, ona trenutno iznosi 1490 eura. Za automobil koji već posjedujete je nešto skuplje – 1790 eura.

Dobar patent za odmor po razumnoj cijeni

Dacia Jogger kao kamper neće biti najugodnije mjesto za boravak, ali ako tražite razuman način putovanja i noćenja, onda će takav automobil biti prava stvar.

 

Opel Mokka (2023). Cijena u BiH kreće od 48,505 KM
Prethodni članakToyotini inženjeri rastavili Teslin Model Y: “Ovo je umjetničko djelo“
Sljedeći članakZa ovaj automobil ni skijaška staza nije prepreka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime