Električni MG4 još je jeftiniji i sada košta manje od benzinskih kompaktnih automobila!

Električni MG4 je prvi električni automobil koji se zahvaljujući svojoj cijeni sve više pozicionira kao prava alternativa najpopularnijim modelima s unutarnjim sagorijavnjem. U praksi je konkurent Cupra Bornu, Renault Meganeu E-Tech electric i Volkswagenu ID.3, ali mu je cijena daleko ispod njihovih. Sada kineska marka ide još agresivnije u Španjolskoj u kojoj MG4 košta manje od 20.000 eura. Da, dobro ste pročitali.

MG4 Electric

Zvuči čudno u ovim vremenima kada su cijene automobila (i općenito svega) vrtoglave, ali MG4 kreće u novu promotivnu akciju s kojom se cijena spušta za 2000 eura. Uvjet je financiranje automobila sa Santander Promo-Financeom, s kojim je MG sklopio komercijalni ugovor za financiranje svojih vozila, prenosi revijaHAK

Uključujući popust (2000 eura), španjolski poticaj za električna vozila od 7000 eura i još dodatnu kampanju marke 1.210 eura, cijena MG4 ostaje na 19.280 eura. Njihovi konkurenti trenutno ne mogu parirati toj cijeni i svi oni puno skuplji, a u nekim slučajevima koštaju više nego dvostruko. Uz to, s ovom cijenom MG4 postaje jedan od najpristupačnijih električnih automobila na tržištu.

MG4 Electric

Tih 19.280 eura odgovara početnoj verziji MG4 Electric Standard s 350 kilometara autonomije, baterijom od 51 kWh i motorom od 125 kW snage (170 KS). Standardna oprema uključuje LED prednja svjetla, MG Pilot asistent paket, multimedijski sustav sa 10,25-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, digitalnu ploču instrumenata, automatsko pokretanje i ulazak bez ključa, V2L dvosmjerni sustav punjenja, automatsku promjenu dugih svjetala, stražnje parking senzore i automatsku klimu, itd.

MG4 Electric

Uz to, kampanja MG se odnosi na sve verzije, pa tako nude i MG4 Comfort, s velikom baterijom i autonomijom od 450 kilometara, s cijenom od odličnih 23.280 eura.
Izvor

Prethodni članakU Volvu su sve objasnili u jednoj rečenici: Kada krenuti s vožnjom nakon hladnog starta zimi?
Sljedeći članakKoje su razlike u održavanju između električnih i “klasičnih” automobila

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime