Audi Q2 kompaktni je SUV koji nudi kombinaciju svakodnevne gradske vožnje i bijega u ‘off road’ izazove. Za razliku od ostatka game SUV-ova, Q2 je napravio prekretnicu svojim dizajnom pa tako donio veliku dozu svježine i dinamičnosti. Dvije godine nakon predstavljanja, Audi je odlučio ponuditi i nabrijanu verziju nazvanu – SQ2.

Kao što je i očekivano, pokretat će ga dvolitreni turbomotor koji razvija točno 300 konjskih snaga. Quattro pogon na sva četiri točka, sa snažnim motorom i 7-brzinskim mjenjačem DSG, ‘lansirat’ će mali SUV do ‘stotke’ za samo 4,8 sekundi. Tako će biti brži od konkurentnoga BMW-a X2 i Leona Cupre, a po ubrzanju će biti u rangu s Porscheom Caymanom.

Kada je riječ o vanjskome dizajnu, neće se punno razlikovati od onog s opremom S-line. Model SQ2 imat će drugačiji ispušni sistem i bit će 20 milimetara niži. Osim toga, modificirani ‘šminker’ imat će sportska sjedala obložena alcantarom, bolji audiosistem, Audijev odličan ‘Virtual Cockpit System’ te cijeli niz oznaka SQ2.


Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR