Četrdeset posto vozača je objavilo da je vratima udarilo drugo vozilo pri izlasku iz automobila, a isti postotak vozača udario je pri parkiranju drvo, stupić ili neki drugi objekt

Škoda je u Velikoj Britaniji provela istraživanje na 2000 vozača o problemima na parkiralištima u 2019. godini. Svaki deseti vozač priznao je da je u prošloj godini ozbiljnije oštetio vozilo na parkiralištima. Četrdeset posto vozača skrušeno je objavilo da je vratima udarilo drugo vozilo pri izlasku iz automobila, a isti postotak vozača udario je pri parkiranju drvo, stupić ili neki drugi objekt.

Čak 19 posto vozača priznalo je da se svađalo s drugim vozačima ili prolaznicima oko parkiranja, a 14 posto vozača prestalo je nakratko komunicirati sa svojim partnerima/partnericama nakon problema s parkiranjem i prigodnih svađa u automobilima. Znate i sami da tenzije mogu porasti. Svaki peti roditelj priznaje da ga u parkiranju ometaju djeca.

Pazite da ne postanete žrtva prevaranata na parkirlištima

Sijedi gospodin star šezdesetak godina, uredno odjeven i proćelav, na parkiralištima šoping centara vara mlade djevojke tako da inscenira sudar, a onda za navodno oštećenje traži novac na ruke. Meta su mu mlađe djevojke koje u strahu i zbunjenosti i ne primijete da oštećenje na njegovu automobilu postoji od prije i da ne odgovara položaju u kojem se u tom trenutku nalaze automobili.

Ako građani smatraju ili sumnjaju na ponašanju druge osobe, neka pozovu policiju.

Unatoč svemu, čak 73 posto vozača misli da su dobri u parkiranju.

Prethodni članakŠkoda Octavia proizvedena čak u 7 miliona primjeraka
Sljedeći članakMaketama lažnih policijskih automobila protiv prebrzih vozača

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime