Hyundai Casper od prvog dana obara sve prodajne rekorde

Hyundai Casper

Prvog dana zvanične prodaje u Koreji, simpatični Hyundai Casper model dobio je gotovo 19.000 potvrđenih rezervacija.

Hyundai Casper

Lokalna cijena za novi Hyundai Casper iznosi 11.869 dolara, koliko je potrebno izdvojiti za ulaznu Smart varijantu. Cijena od oko 13.612 dolara dolazi uz Modern varijantu srednjih specifikacija, dok je maksimalnih 16.010 dolara potrebno izdvojiti za vrhunski model iz ponude, nazvan Inspiration. Tačno 18.940 narudžbina odobreno je u roku od dvadeset i četiri časa nakon što je krosover zvanično lansiran na lokalnom tržištu, što je najveći broj rezervacija za jedno ne-električno izdanje

Maleni Hyundai Casper mjeri svega 3.595 mm dužine, 1.595 mm širine i 1.575 mm visine. Novi model nudi mjesta za četvoro putnika i uključuje prednja sjedišta koja mogu biti potpuno ispravljena. Zadnja sjedišta takođe mogu biti potpuno ispravljena, što putničku kabinu ovih interesantnih modela može pretvoriti u spavaći prostor.

Hyundai Casper

Među ključnim enterijernim karakteristikama, Carsper ubraja osmoinčni ekran informativno-zabavnog sistema sa navigacijom, blue link i glasovno prepoznavanje, kao i 4,2 inča veliki displej i šest zvučnika audio sistema u vrhunskoj ponudi. SUV takođe nudi i nekoliko različitih vozačkih modova, dok brojne bezbjednosne karakteristike uključuju sedam vazdušnih jastuka, aistenciju pri izbjegavanju čeonog sudara i održavanjav trake, sa najboljom ponudom koja dodaje pametnu kontrolu krstarenja baziranu na navigaciji, asistenciju prilikom izbjegavanja sudara i detekciju mrtvog ugla.

Hyundai Casper

Dvije linije motora su dostupne, sa prvom koja donosi jednolitarske trocilindraše unutrašnjeg sagorjevanja sa 75 ks i drugom koja dolazi u vidu jednolitarske T-GDI turbo jedinice sa 99 ks. Oba motora su uparena sa četvorostepenim automatskim mjenjačima, koji pokreću prednje točkove u svim varijantama.

 

Izvor

Prethodni članakU Parizu se zabranjuje vožnja kroz grad bez razloga i ulazak dizelaša u grad
Sljedeći članakRoboti u službi čovječanstva. Mehanički pas čuva Hyundai tvornicu (video)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime