Opel je obogatio ponudu modela Corsa novom top verzijom sa oznakom Ultimate.

Opel Corsa UltimateKao što samo ime sugeriše, Corsa Ultimate je bogato opremljen automobil sa mnogim premijum detaljima i sadržajima koji su standardni dio ovog paketa.

Među njima su IntelliLux LED matrix farovi, Multimedia Navi Pro multimedijalni sistem, OpelConnect funkcije i automatski klima-uređaj, dok su sedišta presvučena “alkantarom”.

Multimedia Navi Pro dolazi sa 10-inčnim ekranom osjetljivim na dodir i sadrži funkcije Apple CarPlay i Android Auto za povezivanje smartfon uređaja sa multimedijom, kao i glasovne komande za upravljanje telefonskim pozivima i navigacijom. Pored toga, OpelConnect nudi mogućnost direktne veze sa službama za hitne intervencije u slučaju kvara vozila ili udesa na putu. Kupcima modela Corsa Ultimate su na raspolaganju i grijana prednja siedišta, dok je vozačevo opremljeno električnim komandama za podešavanje u 6 smierova. Radi ugodnije vožnje, automobil ima i grijani kožni volan.

Opel Corsa UltimateOpel je najskuplju Corsu opremio i adaptivnim IntelliLux LED matrix farovima, za koje njemački proizvođač tvrdi da doprinose većoj bezbjednosti u vožnji po mraku zahvaljujući LED svetlosnim elementima koji snop prilagođavaju trenutnim uslovima u saobraćaju. Na kraju, ali ne i najmanje važno sa estetske tačke gledišta, treba napomenuti da se Corsa Ultimate standardno isporučuje sa 17-inčnim alu felgama.

Opel Corsa Ultimate

Sva ova oprema i pogodnosti nisu jeftini, pa je automobil duboko zašao u cjenovni razred vozila iz viših segmenata. Prevedeno u brojeve, cijena modela Corsa Ultimate u Njemačkoj startuje od 23.870 eura.

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR