Kia je danas na internetu podjelila još jednu tizer fotografiju za model XCeed. Ta fotografija nam otkriva da će ovaj urbani krosover/hečbek imati novu, potpuno digitalnu instrument tablu.

Naime, XCeed će biti prvi model kompanije Kia koji će se prodavati sa digitalnom instrument tablom sa ekranom dijagonale 12,3 inča.

Kako su naveli predstavnici kompanije, rezolucija ekrana instrument table će biti 1920×720 piksela. Takođe, oni su naveli da će novi Supervision ekran vozaču pružati više informacija o vozilu, uključujući i navigaciju. Takođe, preko tog ekrana vozač će moći da pristupi funkcijama ozvučenja i telefona. Osim toga, tu su i osnovne informacije o vozilu uključujući i podatke o prosječnoj potrošnji goriva, aktivnim sistemima za asistenciju i slično.

Kao što smo već naveli, ova novina će se prvo naći na modelu Kia XCeed, ali očekuje se da se ona u bliskoj budućnosti nađe i na ostalim modelima iz game te kompanije.

Podsjećamo, model XCeed će se u gami naći pored modela Ceed, Ceed Sportswagon i Proceed. Takođe, na taj način će se popuniti praznina između modela Stonic i Sportage.

Novi Kia XCeed će premijerno biti predstavljen 26. juna. Tada ćemo znati i više informacijaIzvor

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR