Konačno predstavljen potpuno novi MG7

SAIC je konačno lansirao potpuno novi MG7. Ovo je uvod u novu Balck Label seriju koja je dizajnirana da bude luksuzna i sportska.

MG7 je duhovni nasljednik prve generacije, koja je bila ažurirana varijacija Rovera 75. Nova generacija nema nikakve veze sa svojim prethodnikom, budući da su se dizajneri MG -a odlučili za aerodinamičniju karoseriju s pet vrata umjesto tradicionalnog modela s četiri vrata. vrata sedan .

 

Novi MG7

 

Auto izgleda agresivno. Platforma posvećena prednjem pogonu je vidljiva, ali zahvaljujući nisko spuštenoj silueti, vitka linija krova u stilu kupea, prozori bez okvira i velike aluminijske felge mu daju ekskluzivan izgled.

Prednji kraj karakterišu LED prednja svjetla agresivnog oblika i velika maska ​​hladnjaka okružena sportskim otvorima.

Straga je najzanimljivije. MG7 ima izražene blatobrane, LED svjetla po cijeloj širini vozila, jako nakošeno vjetrobransko staklo i spojler u obliku pačjeg repa. Tu su i četiri ispušne cijevi. Tu je i aktivni spojler, sličan onom kod Porsche Panamere. Dimenzionalno, MG7 je dugačak 4.884 mm, širok 1.889 mm i visok 1.447 mm. Točno je između Audija A5 Sportback i A7 Sportbacka.

Unutra se nalazi pet sjedala i digitalni kokpit od 33 inča. Integriše instrument ploču i infotainment ekran osjetljiv na dodir. Armaturna ploča izgleda prilično moderno. Bilo je mjesta i za rasvjetu. Materijali korišteni u modelu bliski su premium segmentu. Ostale karakteristike opreme uključuju visoki središnji tunel, panoramski krov i sportska sjedala s integrisanim naslonima za glavu.

Pri ulasku na tržište, MG7 je dostupan s dva motora s unutrašnjim sagorijevanjem. Sljedeće godine bi trebale ući plug-in hibridne opcije. Osnovni model 300 VTGI opremljen je 1,5-litrenim turbo motorom sa 185 KS i 300 Nm okretnog momenta. Snaga se prenosi na prednju osovinu preko sedmostepenog DCT automatskog mjenjača. Snažnija verzija je 405 VTGI Trophy, opremljena 2,0-litrenim motorom s turbopunjačem i 257 KS te okretnim momentom od 405 Nm. Snažniji motor uparen je isključivo sa ZF devetostepenim automatskim mjenjačem, preusmjeravajući snagu na prednju osovinu. Vozilo je također opremljeno elektroničkim diferencijalom s ograničenim proklizavanjem i elektroničkim ovjesom.

Još uvijek nema informacija planira li MG izvoziti MG7 na druga tržišta. Vjerojatno ne, budući da su i Evropa i Sjeverna Amerika trenutačno usredotočene na elektrifikaciju. Model će proizvoditi lokalno SAIC MG. Cijene će biti objavljene bliže ulasku na tržište, što se očekuje prije kraja godine.

Nova Škoda Karoq (2022). Cijena u BiH kreće od 42.464 KM
Prethodni članakPredstavljen prije nekoliko dana, a već ima posebnu verziju
Sljedeći članakKarma tuži DeLorean zbog “krađe intelektualne svojine”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime