Kupovina automobila često je vrlo važan trenutak. Što se događa iza zatvorenih tvorničkih vrata kupcima ostaje misterija, ali Porsche ih je odlučio odškrinuti. Kamere su montirane na proizvodnoj liniji, zahvaljujući kojoj kupci mogu “online pratiti” proizvodnju svog automobila.

Porscheovi kupci mogu korak po korak pratiti kako se stvara naručeno vozilo. Sve zahvaljujući internet platformi “Moj Porsche”, sa novom funkcijom “Iza kulisa” koja kupcima pruža priliku da vide kako se njihov automobil izrađuje u tvornici Zuffenhausen.

U slučaju modela sa dvoja vrata 911 i 718, kamere su već instalirane na dvije odgovarajuće stanice i povezane s proizvodnim softverom.

  • Fotografije iza kulisa omogućuju oživljavanje proizvodnje za naše kupce. U našim glavnim tvornicama svaki dan proizvodimo vrlo personalizirane, fascinantne sportske automobile. Kupci iz cijelog svijeta nas motiviraju na to. Njihove snove – zahvaljujući savršenstvu i strasti – ostvaruju tvornički radnici; to je naš faktor uspjeha. Pružanje uvida iza kulisa za nas je i obaveza i dodatni izvor motivacije

– rekao je Christian Friedl, šef tvornice Porsche u Zuffenhausenu.

Porsche vjeruje u pružanje osobnih iskustava kupcima od samog početka – a to sada uključuje i čekanje na njihov automobil. Naši kupci sada mogu sami vidjeti kako se stvara njihov individualno konfigurisan automobil iz snova – što dodatno poboljšava atmosferu iščekivanja. Prvo ćemo predstaviti ovu ponudu na šest tržišta i postupno je razvijati

Rekao je Robert Ader, Porsche potpredsjednik odnosa s kupcima.

Na odabranim tržištima

U početku će usluga praćenja razvoja automobila biti dostupna kupcima novih automobila iz SAD-a , Njemačke, Velike Britanije, Kanade, Švicarske i Španjolske. Programu će se pridružiti još zemalja narednih mjeseci.
Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR