Lamborghini Huracan s kukom?

811

Gledajući takve snimke, pitamo se šta smo pogriješili u životu, da nismo u istoj situaciji kao ovaj mladi YouTuber.

Čovjek po imenu Alex Choi poznati je internet developer koji je poznat po svojoj ljubavi prema automobilima. Upravo je pokazao svoj Lamborghini Huracan s kukom.

Ako ste dovoljno imućni da se pitate kako pričvrstiti kuku za vuču na vrijedan talijanski sportski automobil, znajte da više nemate problema u životu.

Lamborghini Huracan s kukom – kad imate sve, i fali vam kuka

Kao što možete vidjeti na kratkoj snimci, za spajanje Huracana s karavanom bio je potreban poseban okvir, koji je mogao izdržati opterećenje vozila od gotovo dvije tone.

Ova umjetnost nije bila laka, ali dobro osmišljena struktura omogućila je provedbu plana. Na taj je način sportski Lamborghini mogao nositi još jedan model iste marke.

Alex je stavio RS6 na prikolicu, a potom montirao kamera. Ovaj pogled je toliko neobičan da ga je teško uopće opisati. Sve izgleda kao u igrici.

Današnja se mladež može zabaviti. Predstavljeni video star je nešto više od sedam dana i već je generisao preko 1,5 miliona pregleda. Pretpostavljamo da će se ovaj rezultat brzo udvostručiti. Dakle, snimak će sam zaraditi za provedbu daljnjih originalnih ideja. A stariji stalno govore: “uči i nauči puno”, što prema priloženom nije uvijek garancija uspjeha…

Hyundai Tucson (2022). Cijena u BiH kreće od 43,990 KM
Prethodni članakFord smanjuje proizvodnju Focusa u Njemačkoj
Sljedeći članakI Amerikancima je benzin preskup. New York ukida dio poreza na fosilna goriva

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime