Land Rover svukao plahtu sa novog Range Rover Evoque

Originalni luksuzni kompaktni SUV još je bolji u odnosu na stari. Novi Evoque se priključuje Range Rover porodici sa izborom hibridnih električnih motora.

Kao pionir na luksuznom kompaktnom SUV tržištu, sa globalnom prodajom od preko 772,096 primjeraka (20% prodato u Velikoj Britaniji) i više od 217 međunarodnih nagrada, novi Range Rover Evoque je sofisticirana evolucija originalnog. Kombinujući neponovljivu Range Rover baštinu sa najmodernijom tehnologijom – dizajniran, projektovan i proizveden u Britaniji – zadovoljava potrebe današnjih kupaca.

Rawdon Glover, generalni direktor Jaguar Land Rover UK, rekao je: “Range Rover Evoque je ostvario fenomenalan uspjeh u Velikoj Britaniji u proteklih sedam godina i pokazao se veoma popularnim kod kupaca”. “Ja sam uvjeren da će ovo biti odličan drugi album koji će Evoquea dovesti do novog nivoa prefinjenosti, luksuza i održivosti, a sačuvao se šarm prvog modela koji je definisao kompaktno SUV tržište 2011. ”

Zahvaljujući prvobitno prepoznatljivom dizajnu, novi Range Rover Evoque predstavlja sofisticiranu evoluciju prepoznatljive siluete poput kupea, karakteriziranu njegovom izrazitom brzom krovnom linijom i rastućim strukom, što nesumnjivo identifikuje Range Rover porodicu. Izvanredni volumen i proporcije se pojačavaju moćnim točkovima koji, pored novih 21-inčnih točkova, kombinuju i kreiraju snažan i dinamičan stav.

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR