Ne morate čekati na premijeru – ovako izgleda novi Range Rover

Dobre vijesti: novi Range Rover zapravo izgleda isto kao i stari Range Rover. Loša vijest: dok vozite svoje dijete u vrtić, nitko od drugih roditelja neće primijetiti da imate novi automobil.

Osim ako neće obratiti pažnju na detalje. Novi Range Rover – čije fotografije već kruže po društvenim mrežama – izgleda ovako:

A prethodni je izgledao ovako:

Na prvi pogled, naravno, cijela prednja strana je promijenjena, iako su promjene poprilično blage. Prednja svjetla imaju nešto drugačiji oblik LED dioda, rešetka ima drugačiji završetak, a cijela traka ispod rešetke izgleda drugačije. Usput, nestale su i ručke na vratima, tačnije, jednostavno su utisnute u karoseriju. Sve u svemu, moglo se i očekivati jer je takvo rješenje u jeftinijem Evoqueu, pa zašto ne bi bilo implementirano na vodeći model.

Ako je neko, nakon gornje fotografije, zabrinut da je novi Range Rover izgubio svoj kutijasti dizajn i postao previše ovalan, uvjeravam vas – i dalje je relativno četvrtast, iako ne toliko koliko je bio:

I prethodni za usporedbu:

Ne znam je li riječ o fotografiji ili manjim izmjenama, ali čini se da novi Range Rover ima nešto višu liniju prozora. Također je moguće da će se proporcije malo promijeniti, novi će model biti napravljen na novoj platformi.

Ako ipak želite da svi vide da ste kupili novi Range, savjetujemo vam da do vrtića vozite u rikverc, jer su se ovdje u odnosu na pethodnika desile najveće izmjene:

Još ne znam šta im znači dvostruka antena, ali vjerojatno ću za manje od sedam dana saznati kada je najavljena službena premijera sljedeće generacije Range Rovera.

Na internetu su se pojavile i fotografije interijera, iako sićušne i vrlo loše kvalitete:

Čudno je da su ovako nasumično zalijepli tablet, ali ostalo obećava da će biti engleski uredno. Sigurno će izgledati kao da vrijedi puno novca, čak i u usporedbi s interijerom prethodnog modela, koji opet nije bio tako siromašan:

Jedina žalosna činjenica je da točkić za odabir brzine automatskog mjenjača nestaje sa sljedećeg automobila. Očito se njegova čarolija nije svidjela kupcima koji su preferirali nešto klasičnije. I sad će to i dobiti.

Ostatak ćemo saznati 26. oktobra

Jer tada će Land Rover službeno predstaviti svoj vodeći model, otkrivajući, između ostalog, šta dolazi ispod haube Usput, ćemo saznati i kako će se novi Range Rover boriti s GLS-om i BMW-om X7.

Prethodni članakNajkraća vožnja Nürburgringom (video)
Sljedeći članakPolovni SUV-ovi u jednoj od ovih verzija mogu se pokazati kao loša investicija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime