Neće biti iznenađenja. Ovako izgleda nova Mazda CX-60

1694

Jedina kamuflaža koja je spriječila Mazdu CX-60 da otkrije sve svoje tajne bila je relativno nekvalitetna oprema i činjenica da je sav video snimljen okomito. Osim toga, što se tiče vanjskog izgleda, više nema velike tajne.

 

Mazda CX-60 izgleda ovako


Mazdin najnoviji SUV vjerojatno je uhvaćen na snimanju reklame na zatvorenoj cesti na kojoj se pojavio neko ko se nije trebao pojaviti. O čemu se radi i zašto se neko odlučio na tako čudan oblik skrivanja neslužbene snimke – ne znam, ali redakcija Motor1 je nekim čudom uspjela doći do nje i sada će se vjerojatno proširiti svijetom.

To je to – neće biti iznenađenja tokom nadolazeće premijere. Sve u svemu, ionako ga ne bi bilo, jer CX-60 dobrim dijelom liči na još ljepšu (i usput veću) verziju CX-5. I to je svakako dobra stvar.

Mazda CX-60 – šta znamo o njoj prije premijere?

CX-60 će će imati koristi od Mazdine nove podne platforme, koja nudi tri glavna noviteta. Prvo, to će biti stražnja pogonska platforma (opcijski AWD). Drugo, bit će u ponudi sa šestocilindričnim motorima, što danas definitivno nije moderno. Treće, prvi put u historiji brenda, u ponudi će se naći pogonska jedinica koja se sastoji od benzinskog i električnog motora, a energija u baterijama se može puniti nakon spajanja utikača za punjenje.

Nažalost, morat ćemo pričekati više informacija do premijere ili sljedećeg curenja. Ali s obzirom da Mazda već radi reklame za CX-60, malo je vjerojatno da će potrajati jako dugo.
Prethodni članakProizvođači će od 2023. morati da garantuju kapacitet baterije električnih vozila
Sljedeći članakŠkoda Slavia premijerno predstavljena u Indiji. Slaveni je neće dobiti

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime