Brend auto guma Nordexx implementirao je novi dizajn, kako bi osigurao osebujnost i prepoznatljivost brenda, kao dio strategije za njegov rast u budućnosti.

Nordexx

„Nordexx“ je danski privatni brend auto guma, koji je nakon rebrendiranja, predstavljen tržištu u novom dizajnu. Novom strategijom brenda, „NDI Group“ želi da još više podrži distributere i partnere „Nordexx-a“, nudeći im podršku kroz marketinške aktivnosti i promotivne materijale u novom, prepoznatljivom dizajnu.

– Želimo da poboljšamo podršku za naše distributere i učinimo „Nordexx“ prepoznatljivijim brendom. Mi u „NDI Group“, namjeravamo da u budućnosti ambicioznije nastupimo na globalnom tržištu auto guma, objašnjava menadžer za izvoz „Nordexx“ guma, Admir Ramić.

Admir Ramić

– Pored novog dizajna i čvršćeg marketinškog oslonca, nastavljamo da razvijamo naš asortiman proizvoda. Trenutno u asortimanu posjedujemo gume za ljetnji i zimski period, ali i veoma tražene cjelogodišnje gume, tzv. “whole year tires”. Pažljivo pratimo tržište i nove trendove, kako bismo osigurali da naši noviteti u proizvodnji ispunjavaju prave potrebe, kaže Admir Ramić.

Nordexx

Pored asortimana proizvoda i novog, prepoznatljivijeg dizajna, Ramić takođe podvlači da distributeri i partneri kompanije „Nordexx“, mogu od grupacije „NDI“ dobiti punu podršku, kada je riječ o i stručnosti i znanju iz oblasti auto guma.

– „NDI Group“, koja je vlasnik brenda „Nordexx“, najveći je dobavljač guma, feluga i točkova u nordijskim zemljama, a postoji od 1970. Ovaj brend je nastao kao proizvod, zasnovan na dugogodišnjem iskustvu i znanju, a distributeri i partneri direktno komuniciraju sa stručnjacima iz odjeljenja za izvoz, koji govore više od deset različitih jezika. Više se fokusiramo na pružanje rješenja, koja su prilagođena potrebama naših distributera, tako da oni dobijaju paket proizvoda i usluga, koji odgovara specifičnostima njihovog tržišta. Osiguravajući, kako dobru uslugu, tako i smjernice i radeći na poznatosti brenda, vjerujemo da „Nordexx“ može ponuditi još veću vrijednost za naše distributere, a i sve potencijalne kupce.

Mi smo na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznali kompaniju „Auto Milovanović“ („Auto Parts), kao pouzdanog partnera za ekskluzivni uvoz i distribuciju, i sasvim smo sigurni da će kroz svoju mrežu maloprodajnih i veleprodajnih objekata veoima brzo pozicionirati brend guma „Nordexx“ među prvih pet na pomenutom tržištu, dodao je Ramić.

Nordexx

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR