Nova Alfa Romeo Giulia. Radovi u toku, evo kako bi mogla izgledati

Poznato je da će se nova Alfa Romeo Giulia proizvoditi, bit će isključivo električna, a u prodajne salone će ući 2025. Znamo i kako bi mogla izgledati.

Sigurno je da će nova Alfa Romeo Giulia ući u proizvodnju

Ovo je najavio izvršni direktor marke – Jean-Philippe Imparato – u intervjuu za Automotive News Europe. Uvjeravao je da proizvođač neće napustiti Giuliu, da će nova generacija konkurenta BMW serije 3 biti pravljena u tvornici u Pomigliano d'Arco.

Vrlo je moguće da će to ipak biti klasična limuzina

Audi nastavlja proizvoditi A4, Mercedes C-klase, a BMW ima električni i4. Talijani uvjeravaju da se ne namjeravaju usredotočiti samo na SUV-ove i da neće odustati od svojih vodećih proizvoda. Zato je moguće da će Giula, koristeći dizajnerska rješenja prikazana, na primjer, u Tonaleu, izgledati otprilike ovako:
Međutim, postoji šansa da to bude nešto sasvim drugo

U intervjuu za Autocar, izvršni direktor Imparata priznao je da je proizvođač primio mnogo signala da bi se Giulia trebala pojaviti i u verziji Station Wagon – koju preferišu vlasnici, primjerice, modela 159. Postoji rizik da će smjer koji je već prokrčio Stellantis s Citroenom C5 X i Peugeotom 408, kojemu se nedavno pridružila Toyota Crown – veliki liftback/limuzina s povećanim razmakom od tla, moderno nazvan crossover-coupe. Prema Motor.es-u, to bi onda moglo izgledati ovako:

Talijani su odlučili da to bude električni automobil. No, zasad ne otkrivaju detalje. Automobil će biti izrađen na temelju jedne od verzija platforme STLA – teoretski, možete odabrati varijantu Medium ili Large. Navodi se da će automobil biti dostupan u tri pogonske varijante, a moguće je da će najjača imati do 800 KS. Električna Giulia Quadrifoglio?

Nova Škoda Karoq (2022). Cijena u BiH kreće od 42.464 KM
Prethodni članakOstvario svoj san i kupio stari Lamborghini. Život s takvom egzotikom ipak nije bajka (video)
Sljedeći članakSamo je htjela fotku za Instagram. Sjela na dva Ferrarija parkirana jedan do drugog (video)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime