Novi Range Rover Evoque najavljen za 22. novembar

Jaguar Land Rover je danas potvrdio da će drugu generaciju uspješnog modela Range Rover Evoque zvanično predstaviti 22. novembra u Londonu. Tim povodom kompanija je prikazala i žičane skulpture koje otkrivaju konture ovog automobila. Aktuelna, prva generacija je od predstavljanja 2011. do danas širom svijeta inače prodata u više od 750.000 primeraka.

Po ranijim najavama, Britanci će za novi Evoque primjeniti dizajnerski riječnik sa Range Rover Velara, a pored modernijeg izgleda novi Evoque će ponuditi i šire mogućnosti za personalizaciju, bolju ekonomičnost, veći komfor i luksuz, digitalnu instrument tablu, kao i nešto veću praktičnost. S tim u vezi, ponudiće i više mjesta za glave putnika na zadnjim sjedištima, a i prtljažnik će biti veće zapremine nego kod sadašnjeg modela. Automobil će imati duže međuosovinsko rastojanje i širi trag točkova.

Što se motora tiče, pominju se četvorocilindrilni benzinski i dizel agregati iz Ingenium serije, kao i hibridna varijanta sa kombinacijom 1,5 litarskog trocilindričnog benzinca i elektromotora.Izvor

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR