Jaguarov najmanji crossover pridružuje se skupini osvježenih modela marke. Facelift nije donio samo promjene u izgledu i bolju opremu, već prije svega do sada nedostupan pogon u obliku plug-in hibrida.
Jaguar E-Pace u novu modelsku godinu ulazi s prepoznatljivim izgledom, ali uz brojna poboljšanja. Estetski se model nije puno mijenjao. Dizajneri su se odlučili vozilo osvježiti novim odbojnikom, atraktivnijom maskom i novim LED svjetlima, sada s Pixel LED tehnologijom. Slični recept korišten je i straga, a sada je tu i jasna poveznica s električnim I-Paceom, i to najviše putem grafike svjetala.

Jaguar E-PaceU kabini novine ide u smjeru podizanja općeg dojma. Novi zaslon infotainmenta je u HD finišu, a dijagonala mjeri čak 11,4 inča. Tu je i novi sustav bežičnog punjenja te redizajnirani vozački selektor. Konačno, vozača očekuje novi volan dok će ostali uočiti metalizirane detalje. Sve u svemu, dojam kvalitete ide u pravom smjeru.

Jaguar E-PaceIspod lima dolaze brojna poboljšanja. Jaguar je temeljito revidirao podvozje s ciljem poboljšanja komfora u vožnji. Ponuda motora je poznata, a kreće od 160 KS snažnog 1,5 trocilindraša u kombinaciji prednjeg pogona i osam-stupanjske automatike. Dalje slijede tri izvedbe 2.0 turbo benzinca, i to od 200, 249 i 300 KS, svi u MHEV formi. Plug-in hybrid pak kombinira usluge 1,5 trocilindraša od 200 KS i elektromotora od 109 KS.

Dizelske su tri opcije, a idu od 2.0 jedinice sa 163 KS u klasičnoj i MHEV formi. Konačno, na vrhu je 204 KS snažna izvedba.

Prve isporuke kreću početkom godine, kad će biti poznate i cijene za naše tržište.

 
Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR