Ako Vas zanima kompaktni automobil iz Volkswagen Grupacije, a da nije VW Golf ili nedavno predstavljeni SEAT Leon, Audi ima pravi automobil za Vas.

Ovdje govorimo o novoj generacije modela A3, koji će prema posljednjim saznanjima široj svjetskoj publici biti predstavljen 3 marta. Imajte na umu da ovdje govorimo samo o modelu A3 Sportback, jer će premijera lumuzinske varijante tj. Audi A3 Sedan uslijediti malo kasnije. Već je poznato da se verzija sa troja vrata radi opadajućeg interesa kupaca za ovom vrstom vozila upšte neće naći u ponudi četvrte generacije popularne A3.

Postoji prilično dobra šansa de će novi Audi A3 Sportback svoju premijeru imati tokom Volkswagen Group Night Previewa neposredno prije početka Auto Sajma u Ženevi 2020. Vanjski dizajn će slijediti najnovije Audi proizvode. U unutrašnjosti vozila će doči do masivnih promjena na instrumentnoj ploči,

Za kraj podsjećamo da je trenutni A3 originalni MQB automobil kada je debitovao na Salonu automobila u Ženevi u martu 2012. godine, a Golf 7, Leon i Octavia su otkriveni kasnije te godine.

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR