Pucnjava tokom redovne provjere. Nakon riječi “Nisam ništa učinila”, izvadila pištolj i pucala u policajca (video, +18)

765

Ovaj video otkriva koliko je opasno radti kao američki policajac. Moraju biti svjesni da je pucanje čak i posljedica normalne kontrole .

Ova se priča dogodila u Nashvilleu (Tennessee, Sjedinjene Države). Policajac Josh Baker patrolirao je lokalnim ulicama kad je uočio crni Chevrolet Camaro iz 2015. godine u blizini raskrsnice Edwing Drive. Policajac je ubrzo utrdio da je automobil registrovan na osobu kriminalne prošlosti koja je već osuđivana radi posjedovanja droge.

Policajac je odlučio izvršiti kontrolu, ali je prije intervencije provjerio trenutnu lokaciju helikoptera, jer je sumnjao da će tražena osoba početi bježati, stvarajući prijetnju u saobraćaju. Međutim, situacija se počela odvijati potpuno drugačije.

Žena za volanom, ali …

Vozač je odgovorio na naredbe policajca i zaustavio se na parkiralištu trgovine pored saobraćajnice. Policajac je vidio da se iza upravljača sjedi Nika Holbert. Žena je bila iznenađena, postavljala brojna pitanja i nije skrivala nervozu.

Policajac je odlučio pretražiti njezin ruksak i tada su počeli problemi. Pronašao je nešto što je asociralo na marihuanu. Nekoliko trenutaka kasnije, žena je bez dozvole policajca uzela svoj ruksak, otrčala do automobila i sjela na mjesto vozača.

Iznenadna pucnjava

Policajac je izvadio pištolj za omamljivanje kako bi omamio osumnjičenu, ali ovaj uređaj nije mogao ništa uraditi velikoj ženi. Nakon riječi “Nisam ništa učinila”, žena je izvadila pištolj i pucala u policajca.

Policajac je odgovorio vatrom, a zatim pao na asfalt. Da nije imao pancirku, možda bi ova priča za njega završila puno ozbiljnije. Žena je imala ozbiljne rane, i pored kojih se uspjela odvesti s mjesta događaja. Nekoliko trenutaka kasnije više nije mogla voziti. Ostali policajci su joj pokušali pomoći do dolaska Hitne pomoći, međutim žena je istog dnaa umrla u bolnici. Stanje ranjenog policajca je stabilno nakon uspješne operacije.

Pucnjava i intervencija koja joj je prethodila su zabilježeni zahvaljujući kameri na policijskoj unifromi. Zahvaljujući tome, nema sumnje u vijelu akciju. Napomena:  video snimka je samo za odrasle.
Prethodni članakOčekivano, i Smart postaje SUV
Sljedeći članakKako produžiti životni vijek turbopunjača?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime