Seat najavljuje novu Ibizu i Aronu. Dvostruka premijera 15.aprila

Seat priprema dvostruku premijeru dva gradska modela. Nova Ibiza i Arona debitovat će za sedam dana.
Novi Seat Ibiza i Seat Arona predstavit će se 15. aprila. Oba bi modela trebala biti puno modernija – dizajnirani su da udovolje modernim zahtjevima digitalizacije i pristupa internetu. Dizajneri su se usredotočili na potpuno novi stil – očekuje nas prava revolucija u interijeru. Tijelo će doživjeti suptilnije promjene, ali zasigurno možemo očekivati ​​oštrije linije i modernije oblike.

Seat Ibiza ključni je model u historiji marke s gotovo 6 miliona prodanih primjeraka u pet generacija kupaca. SEAT Arona posljednjih je godina postao još jedan jasan stup naše marke. Prošle godine to je bio drugi SEAT-ov najprodavaniji model na svijetu. Ponosan sam na modernizaciju i osvježenje oba dizajna automobila. Zahvaljujući tim promjenama, paleta automobila koju nudimo nije samo vizualno atraktivna, već i praktičnija. Kaže Wayne Griffiths, predsjednik marki Seat i Cupra.

Ibiza je pokretačka snaga marke

Ibiza je automobil koji je u velikoj mjeri pridonio uspjehu španjolske marke. Otkako je automobil predstavljen 1984. godine, mali je hatchback jedan od najpopularnijih modela koji je ikad napustio Seat-ovu proizvodnu traku. Ukupno je prodano gotovo 6 miliona primjeraka. Nadolazeći facelift učinit će model popularnim. Zauzvrat, Aroni, koja je debitovala 2017. godine, već je potrebno temeljito osvježenje kako bi išla u korak s dinamično razvijajućim segmentom gradskih crossovera. Zahvaljujući osvježavajućem, dobit će izražajniju vanjštinu, a time i terenski karakter.

Premijera novih modela Seat Ibiza i Arona održat će se online 15. aprila u 10 sati.
Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR