Škoda Enyaq Coupe iV će vas osvojiti za samo 60 sekundi

329

Elegantan i praktičan, dinamičan, ali ekološki prihvatljiv. Novi ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV će vas osvojiti za samo 60 sekundi.

Novi ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV je zasnovan na klasičnom ENYAQ iV modelu. Ova verzija može da se pohvaliti privlačnim izgledom, kojim dominiraju točkovi do 21 inča i elegantne kose linije krova. Osim što je moderna, ova karakteristika doprinosi savršenom protoku vazduha oko tijela i pozitivno utiče na domet električnog automobila. Pogledajte u kratkom videu najvažnije ENYAQ COUPÉ iV karakteristike.

Izvanredna aerodinamika osigurava da je ENYAQ COUPÉ iV uvijek tih i udoban, a istovremeno nudi i izvanredno dinamično iskustvo vožnje. Ovo se posebno odnosi na ENYAQ COUPE RS iV, koji je najmoćniji ŠKODA serijski automobil ikada, koji isporučuje 220 kW. RS verzija takođe dolazi sa pogonom na sve točkove i osvetljenom Crystal Face prednjom maskom u standardnom paketu opreme. I da bude još privlačniji, to je jedini ŠKODA automobil dostupan u Mamba Green boji.

Unutrašnjost modela ENYAQ COUPÉ iV ima puno prostora, a osećaj prozračnosti je poboljšan panorama staklenim krovom koji dolazi u standardnom paketu opreme. Kapacitet prtljažnika je 570 litara.

Nepotrebno je reći da automobil ima vrhunski infotainment sistem sa velikim ekranom osjetljivim na dodir i najsavremenijim softverom, brojne sisteme za asistenciju i brzo punjenje (sa maksimalnom snagom punjenja od 135 kW). Baterija modela ENYAQ COUPÉ iV se može napuniti od 10% do 80% kapaciteta za manje od 30 minuta. ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV je dostupan sa dve varijante kapaciteta baterije, sa pogonom na zadnje ili na sve točkove i nekoliko nivoa snage.

Prethodni članakSuzuki Jimny LWB. Dolazi Jimny sa 5 vrata
Naredni članakObojio Porsche najcrnjim lakom na tržištu? Želio da ostane anoniman

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here