Špijunske fotografije pokazuju da se facelift BMW serije 3 kreće u dobrom smjeru

522

Nove fotografije pokazuju da se facelift BMW-a serije 3 kreće u dobrom smjeru. Automobil će imati normalne bubrege i lijepu unutrašnjost.

BMW serije G20 serije 3 približava se sredini svog prisustva na tržištu. Ovo je obično trenutak kada BMW izvodi facelift. Već neko vrijeme, maskirani facelift BMW serije 3 vozi ulicama u sklopu testova na cesti. Model će biti predstavljen krajem ove ili početkom sljedeće godine. To znači da će generacija G20 ostati na tržištu do 2025. Pogledajmo šta su fotografi snimili.

Fotografije pokazuju da facelift BMW serije 3 ide u pravom smjeru

BMW već neko vrijeme eksperimentše u svim mogućim smjerovima, ali na sreću fotografije M340i snimljene na Nurburgringu pokazuju da će Serija 3 zadržati vodoravne bubrege i da su prihvatljive veličine.

Uprkos curenju, BMW serije 3 neće izgubiti svoje šestocilindrične motore. I dalje će biti dostupni u najjačim verzijama. Također znamo da se intenzivno radi na električnoj verziji serije 3, koja će se temeljiti na trenutnoj platformi, a ne na novoj koja se koristi za i4. Prva električna serija 3 izgrađena od nule pojavit će se tek u sljedećoj generaciji. Također znamo da će dugo očekivani BMW M3 Touring biti uveden u ponudu na osnovu facelift verzije .

Najveća promjena je novi enterijer. Automobil će dobiti najnoviji kokpit, koji smo već vidjeli u BMW-u i4 . Veliki je, moderan i radi pod kontrolom najnovije generacije iDrive. Podsjećamo – centralni ekran ima dijagonalu 14,9 inča, a onaj ispred vozačevih očiju mjeri 12,3 inča.

Na ovaj se interijer nema razlog žaliti. Čini se da će osvježeni BMW serije 3 biti savršen automobil. Posebno sa šestocilindričnim motorom ispod haube u verziji M340i.

Komentari

komentara

Prethodni članakOsvježena Mazda CX-5. Dobila je dvije posebne verzije i bolju zvučnu izolaciju
Naredni članakVlasnik je čekao godinu dana da preuzme Audi RS Q8 “Qatar Edition”. To je vrijedilo čekati

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here