Toyota Hilux biće dostupan u opcijama sa dvostrukom i ekstra kabinom (Double Cab, Extra Cab), kao i sa ekskluzivnim karakteristikama spoljašnjosti i unutrašnjosti, a u prodaji će se naći od avgusta.

Dijelovi spoljašnjosti su u završnoj crnoj i tamno sivoj farbi, uključuju prednji gornji dio rešetke, okvir svjetala za maglu i zaštitnu ploču ispod branika, ručice vrata i tovarnog prostora, poklopce retrovizora, uglove zadnjeg branika i zaštitnu ploču ispod zadnjeg branika.

Pored toga, na verzijama za zapadnoevropska tržišta biće dvobojne, 18-inčne felne od lake legure sa mašinski obrađenim licem, dok verzije za istočnu Evropu imaju ekskluzivne 18-inčne potpuno crne felne od lake legure.

Nova verzija Toyotinog terenskog pikapa nudi jedinstvenu, potpuno crnu unutrašnjost, čiji je kvalitet ojačan hromiranim detaljima na instrument tabli, kao i piano crnim umecima na komandnoj tabli i oblogama vrata, na upravljaču, ručici za promenu stepena prenosa i njenom podnožju.

Instrumenti ispred vozača imaju upečatljiv dizajn sa belom pozadinom i centralni TFT ekran koji prikazuje namensku animaciju Hilux 2019 Special Edition kada je uključen kontakt. Za ovu verziju je čak i ključ specifičan, sa siluetnom skicom frontalnog dizajna vozila.

Poboljšan paket Toyota Safety Sense tehnologije aktivne bezbednosti (TSS) dostupan je u svim nivoima opreme.

TSS uključuje sistem upozorenja pre sudara (PCS – Pre-Collision System) sa dnevnom i noćnom detekcijom pješaka i dnevnom detekcijom biciklista, prilagodljivi tempomat širokog opsega (ACC – Adaptive Cruise Control), asistenciju u prepoznavanju saobraćajnih znakova (RSA – Road Sign Assist) i upozorenje o nenamjernom napuštanje trake (LDA – Lane Departure Alert) sa funkcijom kočenja koja se aktivira zbog neželjenog kretanja.

Novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019. i nadograđene Hilux verzije biće dostupne širom Evrope od avgusta, kada će biti saopštene i cijene.

Izvor

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR