Prije samo mjesec dana, Volkswagen je predstavio malo revidirani korporativni logotip, a sada je pred nama novi “R” logo koji je ujedno i najuzbudljiviji od svih njih. Prema VW-u, revidirani logotip je „moderniji, jasniji i elegantniji“ od logotipa koji ste navikli vidjeti na Golf R-u ili na drugim starijim modelima performansi poput Scirocco R, Passat R36 ili Touareg R50.

Evo što VW ima da kaže o svom elegantnom novom R logotipu:

„Novi logo kompanije se odlikuje netaknutom širinom linije i jasno horizontalnim rasporedom koji sadrži dinamičke krivine. Štaviše, istaknuta dijagonalna linija služi kao sjajan kontrast, te na taj način naglašava ukupnu progresivnost marke. Izduženi R stvara širi, snažniji dojam i definira Volkswagenovu posvećenost performansama i ekskluzivnosti

VW trenutno u svom globalnom portfelju ima dva R-označena modela, Golf R i T-Roc R. Prvi će se 2020. prebaciti na novu generaciju, dok je drugi novi dodatak liniji.

Postoje nepotvrđena izvješća o potencijalnom proširenju R kataloga na Arteon R, pa čak i Touareg R. Vjeruje se da bi high-performance fastback koristio novorazvijeni turbo motor VR6 s više od 400 konjskih snaga, ali ništa nije službeno u ovom trenutku.

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR