Akcija

Vrela Hyundai Ponuda. Topimo cijene, 10% popusta na sve modele.

BOLJI USLOVI GARANCIJE

– 5 godina i neograničen broj kilometara (fabrička garancija)
– 10 godina besplatnog održavanja mapa (Hyundai map care)
– Dodatno: 10% popusta + poklon 4 zimske gume

Hyundai je na bh. tržište novih automobila donio jednu novinu. Naime, svi oni koji se odluče za kupovinu Hyundaija u Bosni i Hercegovini, od januara 2020. godine ostvaruju pravo na nove garancijske uslove – 5 godina bez ograničenja pređenih kilometara. Novim garancijskim uslovima definitivno je da će Hyundai svim kupcima pružiti jedinstvenu i jednu od najboljih garancija na bh. tržištu.

Danas mnogi vozači prelaze veliki broj kilometara, tako da za dvije ili tri godine pređu i više od 100.000 kilometara, pa će Hyundai svim takvim vozačima olakšati brigu o automobilu.

Pored toga, Hyundai Auto BH kao distributer svim svojima kupcima obezbjedio je 10 godina besplatnog održavanja/ažuriranja mapa navigacije (Hyundai map care).

Povodom uvođenja novih garancijskih uslova, Hyundai Auto BH će organizirati posebnu prodajnu akciju, koja će se odvijati pod nazivom “Vrela Hyundai ponuda”, koja će važiti za sve modele. Akcijom su obuhvaćeni svi ovlašteni trgovci u mreži.

Svi kupci će moći ostvariti 10% popusta i dodatni poklon – 4 zimske gume.

Hyundai poziva sve zainteresovane da ih posjete u salonima ili da se o detaljima upoznaju na njihovoj internet stranici hyundai.ba

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR