Genesis napravio kabriolet. Za sada je samo koncept

Genesis u Los Angeles dolazi s prekrasnim konceptom koji predstavlja pomalo zaboravljeni segment kabrioleta. Convertible Concept najnoviji je u trilogiji dizajna studijske serije X.

Genesis X Convertible Concept službeno se pridružuje projektima X Concept i X Speedium Coupe Concept, uzimajući najbolje od oba i kombinujući ih s otvorenom karoserijom za četiri osobe.

Dizajn ima puno klasičnih kabrioletskih elemenata, što se očituje dugim prednjim dijelom, kraćim stražnjim dijelom i niskom linijom krova. Sve to je kombinovano s modernim detaljima, poput LED svjetlećih traka ili felgi sa sofisticiranim uzorkom. Cjelina izgleda minimalistički, a ujedno vrlo elegantno.

Vanjski izgled prati jednako spektakularan interijer sa zanimljivo zaobljenom središnjom konzolom, školjkastim sjedalima i kombinacijom plemenitih materijala u obliku kože, aluminija i reciklirane vune. U unutrašnjosti ćemo pronaći ambijentalno osvjetljenje, moderne ekrane i vrhunski audio sistem.

Kako i priliči konceptu, Genesis X Convertible je električar. Korejci ne otkrivaju hoće li ga i kada uvesti u proizvodnju. No, dizajn i rješenja koja se ovdje koriste zasigurno će ostaviti traga na budućim modelima marke.

Hyundai Tucson (2022). Cijena u BiH kreće od 43,990 KM
Prethodni članakZimske gume i prednji pogon ili ljetne gume i pogon na sva četiri točka? Audi A1 protiv Audi SQ7 Quattro
Sljedeći članakToyota Corolla Cross stigla na BH tržište

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime