Hardcore test! Koliko su kineski automobili pouzdani?

Trio iz Top Geara je oduvijek znao automobile učiniti zanimljivima, čak i onima koje auto tematika ne zanima. Sada je to pokušao i ovaj trio s istoka.

I dok su se još 90-tih mogli sprdati s kineskim automobilima, danas cijeli svijet poštuje kinesku autoindustriju, koja u mnogočemu drži korak sa svijetom. Ponekad i više od toga, posebno, ako govorimo o popularnosti električnih pogona i raznovrsnosti ponude.

A među njima se zna zalomiti i manje uspješnih prometala. Na test stigla upravo takva vozila. Ne morate ništa razumjeti od onoga što pričaju i sve će vam biti jasno – slika govori dovoljno, a posebno testovi u stilu Top Geara.

A na popisu su sljedeći modeli. Prvi je izuzetno loša dizajnerska kopija Bugatti Chirona pokretana minijaturnim benzinskim motorom. Idući na redu je Dayang Chok, ima električni pogon i strašno je spor. Zadnji na redu je kineska verzija Reliant Robina, a to tek znači puno, puno zabave na tri kotača. Ima benzinski pogon, a smješten je straga.

A prije videa spomenut ćemo i cijene. Dayang Chok stoji oko 3.900 USD, „replika Bugattija“ oko 5.000 USD, a trokolica je najjeftiniji i ima cijenu od oko 3.100 USD.
Izvor

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR