Pedstavljen “kanister sa strujom” za električne automobile. Za svaki slučaj

1141

Power Bank za električni automobil omogućit će vam da ponesete struju sa sobom. To je sjajan uređaj koji u ovoj fazi nema smisla.

Postoje različite vrste straha od električnih automobila, ali najgori strah je od nestanka struje na cesti. Imao sam isti strah kad sam dobio svoj prvi električni automobil na testiranje, ali nakon nekog vremena prođe. Ruta se može isplanirati tako da ne dođemo u takvu situaciju. No, srećom, napravljen je power bank za električni automobil koji će pomoći u teškim situacijama. Nema više ispražnjenih automobila na autocestama.

Power Bank za električni automobil je velik

Nema potrebe da se zavaravamo. Veličina dolazi s velikom snagom. Power bank vam neće stati u džep jer ima dimenzije kofera. Težak je 23 kilograma, a baterija je nikal-mangan-kobalt (NMC) kapaciteta 4 kWh. Ima ugrađene točkove za lakši transport. Može puniti automobil snage do 7,2 kW. U budućnosti bi se trebala izraditi verzija kapaciteta 8 kWh, no kada će se to dogoditi, niko ne zna. Prema navodima, sa nadopunom možete dobiti 50 km dometa. Dopunjavanje traje oko 30 minuta, tako da je puno manje od čekanja pomoći na cesti. Utikač je konektor tipa 2.

Prethodni članakDacia Jogger (2021). Cijena u Njemačkoj kreće od 13.990 euro
Sljedeći članakNovi skandal s izduvnim gasovima na pomolu. Još jedan od velikih njemačkih proizvođača krivotvorio rezultate

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime